Bellinge genbrugsbutik

Bellinge genbrugsbutik

Er du interesseret i at købe eller donere genbrug, så læs videre her.

 

Røde Kors butikkerne er der, hvor vi møder kunderne med et smil og viser vores varer frem. Vi har altid et stort udvalg af mange forskellige varegrupper i fin kvalitet. Priserne er lave, selvom du ofte kan finde guld blandt gemmerne. Overskuddet fra salget går til nødhjælp og socialt arbejde.

Røde Kors butikken i Bellinge byder et stort udvalg af møbler, isenkram, lamper, tøj, sko og meget mere. Ovre i kreahjørnet er der inspiration til, hvordan du kan trylle med dit genbrugsguld i dit næste DIY og upcycling projekt. Eller måske kan du selv være med til at inspirere andre? Vi er mange frivillige om at drive sådan en butik, da der skal betjenes kunder, klargøres varer og laves udstillinger. Vores frivillige har normalt en 4-timers vagt om ugen, hvor der også er tid til sjov og snak.

 

Hvis du er interesseret i genbrug, tøj eller møbler og er nysgerrig på at blive frivillig, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores butiksleder på tlf. 60 78 44 02 eller odense.bellinge@rodekors.dk

Kontakt Bellinge
Elmegårdsvej 7
5250 Odense SV

Åbningstider:
Mandag - fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 9.30 -13.00

Telefon: 60 78 44 02
Mail: odense.bellinge@rodekors.dk