Førstehjælp

Førstehjælp

I Røde Kors arbejder vi for, at alle skal kunne førstehjælp. Det har vi gjort lige siden 1883. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv – og til at reducere en ulykkes omfang og mindske traumer! Røde Kors Odense tilbyder førstehjælpskurser med specialuddannede instruktører, der hjælper dig med at blive klædt på til at hjælpe ved uheld eller pludseligt opstået sygdom. Når du køber et førstehjælpskursus hos Røde Kors Odense, så hjælper du på flere niveauer - al overskud fra salget går nemlig ubeskåret til afdelingens arbejde både lokalt og i verdens brændpunkter. 

 

Om du er helt nybegynder til førstehjælp eller blot har brug for lidt repetition, så har Røde Kors Odense det rigtige kursus for dig. Du kan vælge lige det kursus, der passer bedst til dig og dine behov. Se i kursuskalenderen, hvilke kurser der afholdes hvor.

 

Praktiske oplysninger om førstehjælpskursus hos Røde Kors Odense

  • Tilmelding og betaling foregår på https://www.rodekors.dk. Der er desuden mulighed for at tilmelde sig ved at kontakte aktivitetsleder, Ingrid Simonsen, på email: ibsimon@rodekors.dk eller på tlf. 24 40 73 74. Efter tilmelding modtager du et mødekort, som du skal have med på kursusdagen og vise til instruktøren.
  • Holdene etableres, når der er min. 8 tilmeldt kurset. Opnås dette antal ikke, forbeholder vi os retten til, med 4 dages varsel, at aflyse/udsætte kurset. I tilfælde af at Røde Kors må aflyse kurset, vil der blive tilbudt plads på et andet tilsvarende kursus. Ønsker man ikke at deltage, eller har man ikke mulighed for at deltage på det tilbudte kursus, tilbagebetaler Røde Kors, efter aftale med tilmeldte, kursusgebyret. 
  • Bliver man forhindret i at deltage i kurset, kan tilmeldingen annulleres og kursusgebyret tilbagebetales indtil 7 dage før kursusstart. Ved rettidig afmelding tilbageholdes kr. 75,- i administrationsgebyr. Ved afmelding senere end 7 dage før kursusstart, kan kursusgebyret ikke tilbagebetales, og tilmeldingen er nu bindende.
  • Det er vigtigt, at deltageren ved tilmelding opgiver navn, folkeregisteradresse, fuldt cpr.-nr. og personlig mailadresse. Førstehjælpsbeviset udskrives via deltagerens mailadresse. Mødekort medbringes på første kursusdag, samt mad og drikke til dags- og weekendkurserne. Praktisk og behageligt tøj anbefales.
  • Når du har deltaget i et førstehjælpskursus, modtager du et internationalt gældende førstehjælpsbevis certificeret af Dansk Førstehjælpsråd.

 

Undervisningssted

Vi har lokaler på Lind Hansens Vej 9, 5000 Odense C. Er man en gruppe på min. 8 deltagere kan man fremsætte ønske til kursuslederen om en anden adresse - evt. egne lokaler.

 

Kontakt

Aktivitetsleder

Ingrid Simonsen

Tlf. 24 40 73 74

ibsimon@rodekors.dk

Kontakt førstehjælpen

Telefon: 24 40 73 74
Mail: ibsimon@rodekors.dk

Undervisningen foregår på:
Lind Hansens Vej 9
5000 Odense C