Skal Farmor passe Oldemor

Skal Farmor passe Oldemor

Den 22/3 2023 afholdt vi et åbent dialogmøde i RKO, hvor vi blandt andet snakkede om, hvordan vi sikrer værdige ældreliv, hvordan vi sikrer et godt samarbejde mellem civilsamfundet og det offentlige, og ikke mindst om frivillige kan hjælpe med at sikre fremtidens velfærdssamfund. Det er alle sammen ekstremt vigtige spørgsmål, så derfor havde vi også inviteret nogle af de mest centrale personer ind for at hjælpe med at besvare nogle af dem.

Se evt. indslag fra Odense ser Rødt: https://osrtv.dk/2023/03/24/skal-bedstemor-passe-oldemor-odense-ser-roedt/

Der skal lyde en kæmpe tak til Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, forperson for udvalget Frivillighed og Civilsamfund, Mette Skaarup, rådmand for Ældre og Handicapforvaltningen, Brian Dybro, og national chef i Røde Kors, Marie-Louise Gotholdt
Der kom en masse spændende diskussioner og vinkler ind på dette enormt vigtige emne, som vi nu alle kan tage med os og arbejde videre med for at gøre velfærden endnu bedre.

Til slut vil vi også gerne benytte lejligheden til at takke alle gæster for jeres deltagelse. Det har været helt fantastisk at mærke den store opbakning til arrangementet – tak.