Røde Kors Odense åbner byggegenbrugsmarked og tøjoutlet

Røde Kors Odense åbner byggegenbrugsmarked og tøjoutlet

Interesserede frivillige er velkomne til åbent hus onsdag den 30. august mellem kl. 10-12 eller 16-18. Adressen er Victoriagade nr. 40-44.


Til den nye butik skal Røde Kors Odense bruge et hold af frivillige, og til åbent hus kan interesserede få mere at vide om opgaverne som frivillig.

Der er brug for frivillige, der går ind for bæredygtighed og gerne nogle med håndværkerbaggrund, som kan vurdere, om de materialer, folk kommer forbi med, vil kunne sælges og anvendes igen.

Om et par måneder regner vi med, at byggematerialer, i en kvalitet der kan sælges videre og genanvendes, vil kunne afleveres i Victoriagade i stedet for at blive kasseret. Jørgen Kolberg bliver aktivitetsleder i den nye byggegenbrugsbutik.
I tøjoutlet vil man til billige priser kunne købe genbrugstøj.

Som frivillig vil du kunne blive en del af et stærkt fællesskab, som det kendes fra andre sider af det frivillige arbejde i Røde Kors i Odense.

Åbent hus arrangementet har ikke kun til formål at rekruttere flere frivillige – det er også en mulighed for at udveksle ideer og værdier i forhold til bæredygtighed, understreger Gerda Madsen, formand for Røde Kors i Odense.

Læs mere i Ugeavisen Odense fra den 23/8, side 13