Nyhedsbrev

Læs vores nyhedsbreve fra det seneste år:

Klik på datoen for at kunne læse hele nyhedsbrevet. God fornøjelse!


April 2022 - Foråret har så småt meldt sin ankomst, og det samme har nyhedsbrevet. Her hos Røde Kors Odense fik vi skudt året i gang med et ordentligt brag, og vi har løbet stærkt siden da. Vi er konstant i udvikling, og det kræver en masse af vores frivillige. Uden jeres enorme hjælp, så kunne vi slet ikke klare alt det, som vi arbejder på lige for tiden.
Nogle kæmper hårdt for at holde gang i deres aktiviteter, mens andre i højere grad trives og følger strømmen. Vi skal prøve at finde en balancegang, hvor det hele kan lykkes. Vi løfter stærkest i flok, og sammen skal vi finde ud af, hvad de næste skridt for Røde Kors Odense skal være. Nu er det dog tid til at vende blikket tilbage for en stund. Skynd dig at hente en kop kaffe, sæt dig godt til rette og læs et udpluk af vores nyheder fra foråret 2022. God fornøjelse!

December 2021 - Julen og slutningen på år 2021 nærmer sig med hastige skridt. Hen over en fantastisk sommer kom tilværelsen næsten på linje med vores normale rytme. Vi blev fri for mundbind, og samværet med andre blev omtrent som før... altså før vi lærte corona at kende. Men ak, den dukkede op igen. Nu i en lidt anden forklædning, for den har faktisk rigtigt mange forskellige dragter at klæde sig ud i.
Tak til alle for at forblive frivillige – også når tingene kan være svære at have med at gøre. I er de bedste, og der er brug for jer alle – nu og endnu mere fremover!
Det er også takket være en enorm indsats fra vores frivillige, at julestemningen i høj grad har gjort sit indtog her hos Røde Kors Odense. Bl.a. kunne vi den 11. december uddele julehjælp til over 220 børnefamilier i Odense, og selvom vi kunne komme med ønsker til julemanden om, at alle ville kunne få, så undgår man ikke at blive lidt varm om hjertet, når de mange taksigelser ryger ind i her på kontoret.
I samme ånd vil Røde Kors Odense gerne benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!
Og i øvrigt skulle vi hilse fra Ester - vores skønne haute couture model - hun ønsker også glædelig jul. Corona har lidt stoppet for hendes tur til Paris, men hun har alligevel en model at vise frem i bedste genbrugsstil - så mon ikke catwalk'en lader vente på sig lidt endnu!

September 2021 - Mens sommeren går på hæld, og vi alle går rundt og drømmer om et lunt efterår, så er Røde Kors Odense ved at være oppe i gear igen i kølvandet på Corona.
Størstedelen af vores aktiviteter er i fuld sving igen, og vores butikker har knoklet hele sommeren - og de har gjort det helt fænomenalt.
Efteråret byder som noget nyt på netværkstiltag for vores aktiviteter, således at alle i Røde Kors Odense sammen arbejder hen imod at blive bedre til bl.a. kommunikation, videndeling og faglighed - helt i ånd med 3 af vores bærende principper om frivillighed, enhed og almengyldighed.

April 2021 - Foråret har bidt sig fast, og samfundet er ved at genåbne. Der har dog ikke været stille i Røde Kors Odense under nedlukningen.
Vores nye butik i Bellinge har åbnet dørene op, så snart vi fik lov til det - og de nu 3 butikker er allerede godt på vej til at tjene den tabte omsætning ind. Mange af de sociale aktiviteter er fortsat på pause, men vi håber at kunne åbne dem op i løbet af sommerens start.