Familienetværk

Familienetværk

Har du lyst til at give dine børn nogle gode og sjove oplevelser, og en mulighed for at få nye venner? Og har du selv lyst til at lære andre at kende? Så er familienetværket noget for dig og din familie. Familienetværket er et socialt netværk for børnefamilier i Odense. I familienetværket har vi fokus på at skabe et fællesskab og oplevelser på tværs af familierne. Vi mødes 1-2 gange om måneden, hvor vi spiser sammen, leger, spiller spil, snakker og meget mere. Her kan I møde andre familier, og børnene kan få nye legekammerater. Vi mødes i afslappede rammer, hvor I har mulighed for at slappe af og nyde det hyggelige samvær.

 

Bliv frivillig i familienetværket


Som frivillig i familienetværket er du med til at skabe behagelige og hyggelige rammer for familierne, når de mødes. Derudover vil du være med til at planlægge og udføre de forskellige aktiviteter. Har du lyst til at være frivillig i familienetværket?

 

Kontakt os

Har du og din familie lyst til at være en del af familienetværket, eller vil du være frivillig? Vi har to afdelinger i Odense; en i Dalum og en i Vollsmose. Se kontaktinformationerne til højre. 

Kontakt Familienetværket i Dalum

Aktivitetsleder: Lene Klindt
Telefon: 21 45 52 21
Mail: lene.klindt@gmail.com

Kontakt Familienetværket i Vollsmose

Aktivitetsleder: Salem Rahman
Telefon: 51 52 83 82
Mail: s11@live.dk

Kontakt Kvindenetværket i Vollsmose

Aktivitetsleder: Sarwa Salem
Telefon: 60 61 29 98
Mail: sarwasharif@hotmail.com

Kontakt Fællesskabet Munke Mose Alle

Aktivitetsleder: Signe Brejnholt
Telefon: 30 44 51 36
Mail:  sibej@rodekors.dk