Presseomtale

Pressen om Røde Kors Odense:

socialecafeerOdense

 

Hyggelige snakke, foredrag, banko og musik. Det er bare et udpluk af de aktiviteter, som er på programmet i Røde Kors Odenses nyopstartede café i Vollsmose. Caféen henvender sig til ældre, som har lyst til at komme ud og møde nye mennesker i trygge omgivelser.
 

 

Charlotte Mørtz er nyudnævnt professor i allergi på OUH

 

To gange om ugen kommer frivillige fra Røde Kors på besøg hos Psykiatrisk Afdeling Odense for at være sammen med patienterne. Det sociale samvær hjælper med at komme ensomhed til livs, og projektet går så godt, at det nu bliver udvidet.
 

 

q-net_peter_soerensen4

 
 
Hvad gør man som voldsramt kvinde når man vil starte et nyt liv forfra efter ophold på et krisecenter?
De frivillige hos Røde Kors Q-net har et godt tilbud, hvor de både yder praktisk hjælp til at blive etableret i en ny bolig. Men også tilbyder en kontaktperson og fælles aktiviteter, der kan være med til at skabe sociale netværk i en udsat situation.
 
 

 

 
 
Odense: Røde Kors-butikken på Vesterbro i Odense sætter lørdag 16. april præmier på højkant i forbindelse med Smid Tøjet-kampagnen. For at vinde en præmie ...
 
 

 

   
 
Sådan så det ud, da de frivillige i Røde Kors på Vesterbro 55 samlede genbrugstøj ind lørdag i forbindelsen med Smid Tøjet Danmark-kampagnen.
 

 

   
 
Hunderupskolen i Odense har vundet den landsdækkende konkurrence om at samle tøj ind til Røde Kors. Gevinsten er flødeboller. Mange flødeboller.
 

 

   
 
Elever fra Hunderupskolen skal være med til at prissætte og sælge det tøj, som de har samlet sammen til Røde Kors' landsindsamling "Smid tøjet Danmark".
 

 

 
 
 
Hos Værket mødes ensomme voksne for at bryde tabuet og tale om, hvorfor de føler sig ensomme i hverdagen
 

vollsmose

 
 
 
Røde Kors søger nu ekstra besøgsvenner til ensomme ældre i Vollsmose. Artiklen findes på side 7 i web-avisen.